Prikbord

Nieuws & agenda


Thuis in Beweging 2 + Extra!
25 januari

Helaas zitten we nog steeds in deze moeilijke en onzekere tijd vanwege Corona. Het blijft enorm belangrijk voor kinderen om in beweging te blijven. De vorige editie was een groot succes!

 

Door middel van sport en bewegen wordt zowel het lichaam als geest geactiveerd. Om hier nogmaals een handje bij te helpen, is er vanuit Maastricht Sport een nieuw beweegboekje opgesteld. Hierin staan allerlei nieuwe fantastische beweegactiviteiten die u samen met uw kind elke dag kunt uitvoeren. Daarnaast staan er ook een aantal opdrachten in die leerzaam kunnen zijn. Het zou fantastisch zijn als u deze beweeg- en leeropdrachten dagelijks een half uurtje zou kunnen doen, samen met uw kind.

 

Open het boekje eens en blader er samen doorheen. Er staat voor iedereen, in alle leeftijden, wat leuks in!

Voor verdere informatie verwijs ik u graag naar het boekje, zie de bijlage.

 

Extra

Graag brengen wij jullie op de hoogte van extra sportactiviteiten die worden georganiseerd door Maastricht Sport rondom de school. Mocht uw zoon/dochter geïnteresseerd zijn in een extra gratis beweegmoment dan kan dit! Van 25 januari t/m 25 februari worden er op het geasfalteerd sportveldje naast de school sportaanbod geven van 15:15 - 16:15. Mocht u meer informatie hierover willen dat kunt u altijd contact opnemen met Meester Bas.

 

Blijf gezond!

 

Thuis in Beweging

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren