Onze opvang

Manjefiek Kinderopvang biedt een kinderdagverblijf, peuteropvang, naschoolse activiteiten, en buitenschoolse opvang. Onze pedagogisch medewerkers en leiding werken nauw samen met de leerkrachten van basisschool Manjefiek. Voor de kinderen is dat prettig: ze ervaren heldere regels en duidelijk doorgaande lijnen in het lesaanbod. Manjefiek Kinderopvang wordt verzorgd door MIK Kinderopvang. 

“Een fijne plek om elkaar te ontmoeten”

huisstijl

Buiten

huisstijl

Meisje

Onze peuteropvang (2 - 4 jaar)

Jezelf, elkaar en de wereld ontdekken: dat kun je bij peuteropvang Manjefiek. Onze bevlogen en ervaren professionals werken met de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE-) methode ‘Speelplezier’, net als in de kleuterklassen van basisschool Manjefiek. Terwijl de kinderen volop genieten van de activiteiten, zorgen wij voor brede stimulering van hun ontwikkeling.

Peuteropvang Manjefiek bevindt zich in het kindcentrum op ons ‘jonge kind-plein’ samen met de kleuterklassen. Elkaar ontmoeten, samen spelen én samenwerken gebeurt hierdoor op een natuurlijke, laagdrempelige manier.

Naschoolse activiteiten (4 - 13 jaar)

Onze Minifiek en Maxifiek club is een fijne en gezellige plek om elkaar te ontmoeten en je thuis te voelen. Alle kinderen uit de wijk tussen de 4 en 13 jaar zijn welkom om te tekenen en knutselen in de crearuimte, koken in de keuken, lekker naar buiten te gaan, of voor sport en spel in de gymzaal. Ook organiseren we leuke en leerzame workshops en uitstapjes. 

 

Minifiek en Maxifiek club is een samenwerking tussen Trajekt, basisschool Manjefiek en MIK Kinderopvang. 

Buitenschoolse opvang (4 - 13 jaar)

Voor en na schooltijd zijn de kinderen van Manjefiek welkom bij onze BSO’s. We hebben er twee: BSO de Goudenwereld en BSO de Beestenbende, allebei met veel avontuur in de natuur. Kijk voor meer informatie over de 2 BSO ’s van Manjefiek op: BSO de Gouden wereld en BSO de Beestenbende

Gezellig

Volop avontuur

Brede stimulering

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren