Prikbord

Nieuws & agenda


Sjors Sportief weer van start!
26 april

Sjors Sportief

 

Op naar de zomer met Sjors Sportief

 

Ook Sjors Sportief beleeft een roerig jaar door corona. Toch hebben ook dit jaar zich weer 43 sportaanbieders verenigd op het platform. Waar mogelijk, bieden zij ook de komende maanden weer kennismakingsactiviteiten aan voor basisschoolkinderen. Voor nu in de buitenlucht, maar hopelijk ook snel weer binnen. Sporten is immers heel belangrijk; zéker nu!

 

De geldende corona-maatregelen zorgen voor beperkingen, maar we geven via Sjors Sportief graag aandacht aan wat er eventueel wél kan. Buiten mogen kinderen immers lekker sporten. Verschillende sportverenigingen en -aanbieders in Maastricht hebben hun aanbod op het platform dan ook recent aangevuld met sportactiviteiten in de buitenlucht. Tot aan de zomervakantie (24 juli) kunnen kinderen hier (meestal kosteloos!) aan meedoen.


Meedoen?

 • Ga naar de website sjorssportief.nl of naar de Sjors Sportief-app.
 • Vul je woonplaats ‘Maastricht’ in.
 • Zoek samen met jouw kind of kinderen de gewenste activiteiten uit en voeg ze toe aan het inschrijfmandje. Het is mogelijk om meerdere kinderen toe te voegen aan één activiteit.
  Vol: Als de activiteit vol is, kan er niet meer ingeschreven worden.

Wachtlijst: Bij veel aanbieders kun jij je opgegeven voor een wachtlijst. Je ontvangt vanzelf een mail van de aanbieder als je alsnog (of op een later moment) kunt meedoen.

 • Koppel de gegevens van je kind aan de betreffende activiteit:
  Alle activiteiten in het inschrijfmandje geplaatst? Ga dan verder en koppel deze inschrijvingen eenvoudig aan het juiste kind, zodat de aanbieder weet wie hij kan verwachten!
 • Eventuele betaling van het inschrijfgeld vindt direct tijdens de inschrijving plaats via iDeal.
  Je hoeft je kind(eren) dus nooit contant geld mee te geven naar de activiteit.
 • Na de inschrijving krijg je een bevestiging per mail.
 • Veel sportplezier!

Sjors Sportief

 

 

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren